Gå till huvudinnehåll

e-utbildning Informerad person elfordon, IPE

Utbildning
e-utbildning

e-utbildning

Det här är en e-utbildning. Du behöver en dator, surfplatta eller mobiltelefon med ljud och internetuppkoppling för att genomföra utbildningen.

E-utbildning för dig som vistas i lokaler där arbete med elfordon sker

Välkommen att göra MRF:s e-utbildning i elsäkerhet runt elfordon! Vi har byggt den utfrån branschstandard för säker hantering av högvoltssysem i elfordon 2021.

Klicka här för att se en kort film om utbildningen!

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som är ansvarig chef samt även till dig som ibland vistas i lokaler där arbete med elfordon sker. Du kan t ex vara kundmottagare, säljare, ansvarig för reservdelar, ekonom, administratör eller lokalvårdare. Du utför inte själv arbete på elfordon men kan komma att behöva vistas i närheten av elfordon i verkstaden. Är du chef behöver du känna till kompetensnivåer, risker, förebyggande arbete och vad du ska göra om en olycka med elfordon sker.

Syfte

Syftet med utbildningen är att du ska kunna undvika risker, tillbud och olyckor som arbetet med elfordon kan leda till. 

Mål

Målet med den här utbildningen är att du ska kunna känna dig trygg att vistas i en lokal där arbete med elfordon sker. Du ska känna till hur du undviker fara och veta vad du ska göra vid olyckor och tillbud.

Genomförande och utbildningsintyg

När du gått igenom utbildningen och besvarat frågorna i varje avsnitt blir du godkänd på utbildningen och får ett utbildningsintyg via e-post.


Skriv ut

Boka

Boka nu

Kostnad per person

MRF-medlem: 395 kr

Övriga betalar 895 kr

Fler än 15 deltagare? Begär offert via intresseanmälan här ovan!

Moms tillkommer

Boka deltagare