Gå till huvudinnehåll

Bemöta människor med rättshaveristiskt beteende

Utbildning

På en bilverkstad fanns det ett anslag vid entrén:
"Bilservice: 2 000 kronor. Bilservice om kunden själv vill leda arbetet: 8 000 kronor."

Klicka här för att se en film om utbildningen!

Människor med ett rättshaveristiskt beteende slukar massor av tid och blir i sin kamp en prövning för andra. De är inte främmande för att kliva in i personalens arbete med synpunkter och krav på behandling och åtgärd. De gör egna mätningar och bedömningar som ger andra resultat än de personalen kommit fram till eller så kräver de en behandling som inte är förenlig med vetenskapens rön eller arbetets rutiner och lagstiftning.

I den här utbildningen får du kunskap om gemensamma mönster för ett rättshaveristiskt beteende. Du får också konkreta råd för hur du kan bemöta dessa personer i olika miljöer och situationer, såväl i det personlig mötet som i en digital värld. Du får kunskap som både kan lindra personers lidande och ge dig själv andrum.

Kursen inleds av MRF:s David Norrbohm, förbundsjurist, och Joachim Due-Boje, ansvarig servicemarknad. Utbildare är Andreas Wedeen, leg. psykolog och författare. Sista delen har vi vikt för frågor.

I samband med anmälan till den här utbildningen har du möjlighet att beställa boken "Möta människor med rättshaveristiskt beteende", skriven av Jakob Carlander och Andreas Wedeen. Vi erbjuder dig förlagspriset inkl frakt för 300 kr exkl moms.

Extra information kan tillkomma för respektive tillfälle


Skriv ut