Gå till huvudinnehåll

Välj ur vårt breda utbud

Våra spännande utbildningar och evenemang är unika för branschen och anordnas enbart via oss på MRF. Passa på att utöka dina kunskaper eller få en inblick i de branschfrågor som är aktuella just nu.

Kemiska arbetsmiljörisker - Härdplastutbildning

Lagstadgad utbildning live online i hantering av härdplaster och allergiframkallande kemiska produkter.

Juridik Verkstad

Är du intresserad av att höja kompetensen på företaget och därigenom få bättre lönsamhet och nöjdare kunder? Då är det hög tid att boka in din personal på MRFs utbildning i verkstadsjuridik.

Juridik Bilhandel

Boka in dig och/eller din personal på MRFs utbildning i bilhandelsjuridik. Ett bra sätt att höja kompetensen hos din personal och därigenom få bättre lönsamhet och samtidigt nöjdare kunder.

Hot och våld samt konflikthantering

Lär dig mer om hot och våld samt konflikthantering.

Export- och momshantering

Kursen är riktad till dig som arbetar med ekonomi och försäljningsadministration. Kursen fokuserar på export- och momshantering.

Plastutbildning - 4 dagars grundkurs

Grundkurs för utbildning till plastreparatör. 4 dagar i Mjölby på Bojo Utbildningar. Avslutas med examinering. I kursen ingår intyg för Kemiska arbetsmiljörisker.

Elsäkerhet; El- och Elhybridfordon

Kursen ger beskrivning och grundläggande info om handhavande av fordon med helt eller delvis elektriska framdrivningssystem, i enlighet med svenska bestämmelser och biltillverkarens anvisningar.

IT-säkerhet - skydda ditt företag mot dataintrång

Det här är kursen för dig som är chef i ett mindre företag som vill skaffa dig kunskap om och skydd mot de vanligaste IT-hoten.

Aktuelltutbildning plast 2021

Den obligatoriska Aktuellt-utbildningen för bilplastreparatörer/ bilplastreparationsverkstäder. I år, pga Corona, sker den digitalt online.

Heta Arbeten

Heta arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Att utföra brandfarliga heta arbeten kräver kunskap och behörighet.

Kundvårdsutbildning

Boka dig och personalen på kundvårdsutbildning med Joachim Due-Boje. Vi anpassar kursen för ditt företag. Vi kommer till er eller anordnar ett webbinarium.

Plastreparatör Steg 2 - vidareutbildning

Kurs för plastreparatörer om avancerade plastreparationer. Med anledning av den rådande pandemin hålls inga fysiska utbildningar för närvarande. Vi återkommer under våren 2021. Anmäl dock intresse!

Plastkännedomsutbildning

Det här är kursen för dig som är skadeberäknare eller kundmottagare på skadeverkstad och för dig som är skadetekniker på försäkringsbolag.

Juridik Bilhandel Tunga fordon

Höj kompetensen hos din personal och få därigenom bättre lönsamhet och samtidigt nöjdare kunder! Boka in din personal på MRF:s utbildning i juridik för tunga fordon.

Tidsätta rätt!

Konsten att inte missa 10% i lackdebitering! Kurs i tidsättning för lackering av personbilar och skåpbilar.