Gå till huvudinnehåll

Välj ur vårt breda utbud

Våra spännande utbildningar och evenemang är unika för branschen och anordnas enbart via oss på MRF. Passa på att utöka dina kunskaper eller få en inblick i de branschfrågor som är aktuella just nu.

e-utbildning - Instruerad tekniker elfordon, ITE

Utbildningen riktar sig till dig som arbetar med allmän hantering av fordon och som vill utföra dessa arbeten på elfordon på ett säkert sätt.

e-utbildning Informerad person elfordon, IPE

Utbildningen riktar sig till dig som är chef och även till dig som ibland vistas i lokaler där arbete med elfordon sker. Du lär dig om risker, att förebygga och hantera elektrisk fara.

Kemiska arbetsmiljörisker - Härdplastutbildning

Lagstadgad utbildning live online i hantering av härdplaster och allergiframkallande kemiska produkter.

Export- och momshantering

Gör rätt när du arbetar med export- och importaffärer!

Juridik Verkstad

Är du intresserad av att höja kompetensen på företaget och därigenom få bättre lönsamhet och nöjdare kunder? Då är det hög tid att boka in din personal på MRFs utbildning i verkstadsjuridik.

Plastutbildning - 4 dagars grundkurs

Grundkurs för utbildning till plastreparatör. 4 dagar i Mjölby på Bojo Utbildningar. Avslutas med examinering. I kursen ingår utbilding och intyg för Kemiska arbetsmiljörisker.

Avtal och förhandling för verkstad

Utbildningen om avtal och förhandling för dig inom service-, lack-  och skadeverkstad.

Plastreparatör Steg 2 - vidareutbildning

Kurs för plastreparatörer om avancerade plastreparationer.

Bemöta människor med rättshaveristiskt beteende

Utbildningen ger dig en förståelse för varför människor kan utveckla ett rättshaveristiskt beteende och kunskap om hur du kan bemöta människor med det här intensiva kontaktbeteendet.

Juridik Bilhandel

Boka in dig och/eller din personal på MRFs utbildning i bilhandelsjuridik. Ett bra sätt att höja kompetensen hos din personal och därigenom få bättre lönsamhet och samtidigt nöjdare kunder.

Tidsätta rätt

Vid besök hos skade- och lackverkstäder har vi upptäckt allvarliga brister i att tidsätta lackeringsarbete. Detta leder till att företaget inte debiterar för det faktiskt utförda arbetet.

Plastkännedomsutbildning

Det här är kursen för dig som är skadeberäknare eller kundmottagare på skadeverkstad och för dig som är skadetekniker på försäkringsbolag.

Kundvårdsutbildning

Boka dig och personalen på kundvårdsutbildning med Joachim Due-Boje. Vi anpassar kursen för ditt företag. Vi kommer till er eller anordnar ett webbinarium.

Juridik Bilhandel Tunga fordon

Höj kompetensen hos din personal och få därigenom bättre lönsamhet och samtidigt nöjdare kunder! Boka in din personal på MRF:s utbildning i juridik för tunga fordon.

Heta Arbeten

Heta arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Att utföra brandfarliga heta arbeten kräver kunskap och behörighet.