Gå till huvudinnehåll

Välj ur vårt breda utbud

Våra spännande utbildningar och evenemang är unika för branschen och anordnas enbart via oss på MRF. Passa på att utöka dina kunskaper eller få en inblick i de branschfrågor som är aktuella just nu.

Billackering & lackmaterial - vad gäller? Utbildning och information

MRF och färgleverantörerna (SVEFF) hade under maj en heldagkurs med diskussioner kring lackering, tidsättning och lackmaterial. Har du missat den, är det VIKTGT att sätta upp dig på intresselistan!

Elsäkerhet; El- och Elhybridfordon

Kursen ger beskrivning och grundläggande info om handhavande av fordon med helt eller delvis elektriska framdrivningssystem, i enlighet med svenska bestämmelser och biltillverkarens anvisningar.

Härdplastutbildning - AFS 2014:43, Kemiska arbetsmiljörisker

Kursen vänder sig till arbetsledare, bilplåtslagare/karosseriarbetare, billackerare, plastreparatörer och bilglasarbetare. Är ni tillräckligt många kan vi köra kursen hos er!

Juridik Bilhandel

Boka in dig och/eller din personal på MRFs utbildning i bilhandelsjuridik. Ett bra sätt att höja kompetensen hos din personal och därigenom få bättre lönsamhet och samtidigt nöjdare kunder.

Juridik Verkstad

Är du intresserad av att höja kompetensen på företaget och därigenom få bättre lönsamhet och nöjdare kunder? Då är det hög tid att boka in din personal på MRFs utbildning i verkstadsjuridik.

Kursen om beg-affären - Kursen är flyttad till efter sommaren

Nytt datum kommer efter sommaren!

Lacktidlistan - De senaste förändringarna 2016-02-22

Konsten att inte missa 10% i lackdebitering! Kurs i tidsättning för lackering av personbilar och skåpbilar.

Plastkännedomsutbildning

För skadeberäknare/kundmottagare samt skadetekniker på försäkringsbolag. Målet är att få större förståelse för plastreparationer samt att förbättra kunskapen i kalkylering av bilplastreparationer.

Plastreparatör Steg 2 - vidareutbildning

Utbildningen vänder sig till bilplastreparatörer som arbetat aktivt med plastreparationer i minst 12 månader och som vill lära sig mer avancerade plastreparationer.

Plastutbildning - 4 dagars grundkurs

Grundkurs för plastreparatörer. Tre dagar om regler, grundlära i lim- och sturkturmetod, svets samt stora reparationer. Avslutas fjärde dagen med examination.