Gå till huvudinnehåll

Välj ur vårt breda utbud

Våra spännande utbildningar och evenemang är unika för branschen och anordnas enbart via oss på MRF. Passa på att utöka dina kunskaper eller få en inblick i de branschfrågor som är aktuella just nu.

Elsäkerhet; El- och Elhybridfordon

Kursen ger beskrivning och grundläggande info om handhavande av fordon med helt eller delvis elektriska framdrivningssystem, i enlighet med svenska bestämmelser och biltillverkarens anvisningar.

Juridik Bilhandel

Boka in dig och/eller din personal på MRFs utbildning i bilhandelsjuridik. Ett bra sätt att höja kompetensen hos din personal och därigenom få bättre lönsamhet och samtidigt nöjdare kunder.

Juridik Bilhandel Tunga fordon

Höj kompetensen hos din personal och få därigenom bättre lönsamhet och samtidigt nöjdare kunder! Boka in din personal på MRF:s utbildning i juridik för tunga fordon.

Juridik Verkstad

Är du intresserad av att höja kompetensen på företaget och därigenom få bättre lönsamhet och nöjdare kunder? Då är det hög tid att boka in din personal på MRFs utbildning i verkstadsjuridik.

Kemiska arbetsmiljörisker - Härdplastutbildning

Lagstadgad utbildning live online i hantering av härdplaster och allergiframkallande kemiska produkter.

Kundvårdsutbildning

Boka dig och personalen på kundvårdsutbildning med Joachim Due-Boje. Vi anpassar kursen för ditt företag. Vi kommer till er eller anordnar ett webbinarium.

Plastkännedomsutbildning

För skadeberäknare/kundmottagare samt skadetekniker på försäkringsbolag. Målet är att få större förståelse för plastreparationer samt att förbättra kunskapen i kalkylering av bilplastreparationer.

Plastreparatör Steg 2 - vidareutbildning

Utbildningen vänder sig till bilplastreparatörer som arbetat aktivt med plastreparationer i minst 12 månader och som vill lära sig mer avancerade plastreparationer.

Plastutbildning - 4 dagars grundkurs

Grundkurs för plastreparatörer. Tre dagar om regler, grundlära i lim- och sturkturmetod, svets samt stora reparationer. Avslutas fjärde dagen med examination.

Tidsätta rätt!

Konsten att inte missa 10% i lackdebitering! Kurs i tidsättning för lackering av personbilar och skåpbilar.